Принц Хари и Меган Маркъл сякаш се измъкват от кризата,

...
Принц Хари и Меган Маркъл сякаш се измъкват от кризата,
Коментари Харесай

Хари и Меган взимат пример от семейство Обама за справяне с финансовата криза - slava.bg

Принц Хари и Меган Маркъл като че ли се измъкват от рецесията, обвързвана с преместването в Съединени американски щати. След като завърши с кралските отговорности двойката се реалокира от другата страна на Атлантическия океан, с цел да стартира нов самостоятелен живот. Пандемията, митингите на #BlackLivesMatter, проблемите с визите, възбраната за потреблението на думата Royal за търговски цели не им дават опция за мощен старт на техните бизнес планове.

В пресата се появи информация, че херцогът и херцогинята на Съсекс даже решили да се върнат за малко във Англия и да изчакат рецесията там под крилото на Бъкингамския замък, съобщи OK Magazine.

Въпреки това, в този момент The Age показа някои забавни нови детайлности: става известно, че принц Хари и Меган Маркъл имат добър източник на приходи. Според кореспонденти двойката е подписала контракт с основаната в Ню Йорк организация Harry Walker. И занапред нататък херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъдат привлечени като оратори на всички типове огромни конгреси и конференции. За една тирада те могат да получават хонорар от към един милион $.

Такива значими фигури от световното медийно пространство към този момент си сътрудничат с Harry Walker като Мишел и Барак Обама и Опра Уинфри. Въздушна възглавница под формата на печелене на пари от обществени изявления ще разреши на принц Хари и Меган Маркъл да застанат на крайници и да осъществят плановете си – по-специално, да започват благотворителна фондация, чието отваряне беше отсрочено заради пандемията на ковид.

Това се оказва сносно за тях, защото стана ясно, че понижават и приходите им от Англия, защото поради пандемията от ковид са спаднали приходите на херцогството на Корнуол, откъдето принц Чарлз бе заречен да помогне на херцозите при „ Мегзит “.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР