Принц Хари и Меган Маркъл ще трябва сами да плащат

...
Принц Хари и Меган Маркъл ще трябва сами да плащат
Коментари Харесай

Канада няма да плаща за охраната на Меган и Хари - slava.bg

Принц Хари и Меган Маркъл ще би трябвало сами да заплащат за защитата си.

След като стана ясно, че на 31 март херцозите на Съсекс публично ще изоставен кралското семейство, те последователно стартират да губят от ден на ден от привилегиите, които идваха с купите. Според публично изказване от министъра на защитата в Канада, защитата, която сега се грижи за Меган, Хари и сина им Арчи „ последователно ще се отдръпва, с цел да бъде в крайник с смяната на статута на тримата “.

„ По молба на полицията във Англия, нашите чиновници осигуряваха отбрана на херцозите, когато те обитаваха в Канада “, се споделя в известието. Всичко това обаче ще завърши, когато Меган и Хари изоставен кралското семейство в края на март.

Министерството на защитата прибавя, че отбраната е била наложителна, защото херцозите са били под определението „ интернационална предпазена персона “. Според Организация на обединените нации обаче фамилията на Меган и Хари няма повече да се употребява с подобен статут, защото те се отхвърлят и от статута си на дипломати.

След като Канада отхвърля да пази двойката, тя ще би трябвало да потърси други способи за отбрана. Охраната може да бъде платена от самите тях или от кралското семейство. В уеб страницата си херцозите на Съсекс пишат, че ще продължат да изискват съответна отбрана за себе си и сина им.

„ Тази молба е основана на обществения статус на херцога, който се дефинира от кръвната му връзка с кралското семейство, неговата военна работа, личността на херцогинята, както и заканите, които получават двамата от самото начало “.

В момента принц Хари е във Англия, където се срещна с принц Уилям и Кейт Мидълтън. Тримата посетиха няколко събития дружно из цялата страна. Меган Маркъл ще се причисли към тях напълно скоро, а в края на март херцозите на Съсекс публично ще изоставен кралското семейство, предава Tialoto.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР