Принц Хари и Меган Маркъл се изправиха за първи път

...
Принц Хари и Меган Маркъл се изправиха за първи път
Коментари Харесай

В пълна тайна: Меган се престраши да застане пред кралицата за първи път след Мегзит!

Принц Хари и Меган Маркъл се изправиха за първи път пред английското кралско семейство след тяхното овакантяване на Англия и след скандалното изявление, което дадоха за Опра Уинфри.

Двамата са се отбили при кралица Елизабет II в четвъртък на път за петите игри за ветерани Invictus Games, които се организират в холандския град Хага.



40-годишната Меган не e посещавала Европа от март 2020 година Принц Хари беше на Острова за погребението на дядо си принц Филип през април 2021 година и с цел да открие скулптура на починалата си майка принцеса Даяна юли 2021 година Двамата обаче не участваха на панихидата на принц Филип, която бе при започване на април тази година.



Британската преса напомня, че в изявлението си за Опра Уинфри Меган упрекна към момента неназован член на кралското семейство в расизъм, а принц Хари съобщи че неговият татко принц Чарлз е спрял да го устоя финансово и не го е подкрепил след напускането на Англия. Това извънредно доста разстрои бъдещия крал на Англия и двамата съвсем не са разговаряли, преди изненадващата среща, която се е състояла през вчерашния ден в двореца Уиндзор.



Меган се видя за финален път с Кралицата на литургия през март 2020-а година, малко откакто тя и Хари оповестиха, че напущат Англия. Въпреки това двамата настояват, че се чуват постоянно с нея по телефона и даже си вършат видео позвънявания.



37-годишният Хари пък не е виждал своята баба от погребението на дядо си принц Филип, само че съгласно осведомени тогава двамата са имали извънредно лимитирани контакти, поради коронавирус ограниченията. След това той заведе дело против английската страна, защото счита, че е прекомерно рисково да заведе фамилията си във Англия, защото му бе отказана защита.

Според слуховете Меган и Хари са пристигнали в Англия тайно в сряда и са отседнали във Фрогмор котидж - своя някогашен дом, в който сега живее принцеса Южени, дружно със своето семейство.

Твърди се, че Арчи и Лилибет не пътуват дружно със своето семейство и че кралица Елизабет още веднъж не е имала опция да се срещне със своята внучка, която не е виждала в никакъв случай.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР