Принц Хари и Меган Маркъл разкриха нови амбициозни планове, сред

...
Принц Хари и Меган Маркъл разкриха нови амбициозни планове, сред
Коментари Харесай

Хари и Меган разкриха вдъхновението зад името на сина си, а посланието ще използват за нова организация

Принц Хари и Меган Маркъл разкриха нови амбициозни проекти, измежду които и неправителствена организация , споделиха новината първи от английското издание Telegraph.

За име на благотворителната си организация двойката се е спряла на Archewell , а в изказване двамата изясняват повече за своя избор, който има връзка и с името на техния наследник Арчи Маунтбатън-Уиндзор .

 Арчи Хари Меган Getty

„ Преди Sussex Royal пристигна концепцията за “Arche” – гръцката дума, която значи „ източник на деяние “. Обвързахме се с тази идея за благотворителната организация, която се надявахме да изградим един ден, и това се трансформира във ентусиазъм за името на сина ни. “

„ Да направиш нещо значимо, да направиш нещо, което е значимо. Archewell е име, което съчетава антична дума за мощ и деяние, и такава, която извиква дълбоки източници, на които всеки би трябвало да се основава “, продължава изказването. „ Нямаме самообладание да открием Archewell, когато времето е уместно. “

Хари и Меган споделят, че не са имали желание да разкриват авансово сходна информация. „ Вниманието ни е върху поддръжка на напъните за справяне с световната пандемия от Covid-19, само че при излизането на тази информация се принудихме да споделим предисторията “ , споделят още по отношение на постъпилите данни в регистъра, които са публично налични.

Под запазената марка Archewell двойката има намерение да бъдат ръководени „ групи за прочувствена поддръжка, мултимедийна просветителна империя и даже уеб страница за здравословен метод на живот “ , написа Telegraph. Обхватът на една запазена марка при кандидатстване обаче е най-вече за отбрана и не значи, че ще реализира всичко посочено, припомня ET.

Според подадената молба за регистрация на запазена марка тя може да включва от „ просветителни и подготвителни материали на книжен притежател “ през „ списания, електронни и аудио книги “ до „ игрални филми, подкасти, аудиовизуално забавление, телевизионни излъчвания, цифрово развлекателно наличие и осведомителни технологии “ .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР