Принц Хари и Меган Маркъл предизвикаха истинска революция в кралския

...
Принц Хари и Меган Маркъл предизвикаха истинска революция в кралския
Коментари Харесай

Принц Уилям, принц Хари и урокът, който херцогът на Кеймбридж научи от брат си

Принц Хари и Меган Маркъл провокираха същинска гражданска война в кралския двор, тъй като от началото на фамилния си живот дадоха поръчка, че ще бъдат против разпоредбите. И още от първия ден, когато ги видяхме дружно, двамата не стопират да показват непосредственост един към различен.

Дали ще са се хванали за ръка, дали Хари нежно ще е прегърнал брачната половинка си или пък двамата ще си разменят някоя прегръдка и целувка - това е държание, неприсъщо за множеството членове на кралския двор.

И тъй като най-често Хари и Меган биват сравнявани с Уилям и Кейт, ще вземем тях за образец. Херцогът на Кеймбридж, като един предстоящ крал на Англия, доста добре знае, че няма право на особени произволи пред хората, даже когато става въпрос за личната му брачна половинка.

В последно време обаче Уилям стартира да си разрешава от ден на ден демонстрации на непосредственост и деликатност, въпреки и към момента плахи. Така " изцяло формалното " държание на принца стартира от ден на ден да ни припомня за това на дребния му брат.

Преди дни за първи път от доста дълго (и ние не помним какъв брой точно) време видяхме принц Уилям нежно да прегръща Кейт. Точно по същия метод, по който Хари обича да поставя ръката си върху гърба на Меган. И това наподобява е първата стъпка към огромна смяна, написа The Sun.

Според специалиста по езика на тялото Джуди Джеймс, смяната в връзките сред Уилям и Кейт е почнала още преди година. Според нея, двамата няма да се трансфорат в копие на Хари и Меган, само че те са им отворили пътя към по-освободеното държание на обществени места.

И сигурно могат да са им признателни за това. А сложните взаимоотношения сред двамата братя може да са предиздвикали Уилям да бъде по-благодарен на брачната половинка си за поддръжката и искащ да покаже, че и той има мощно женско рамо до себе си, освен Хари.

Явно херцогът на Кеймбридж е осъзнал, че тактиката на Хари в тази ситуация е по-печеливша. Показвайки възприятията си към своята обичана жена, той съумя доста бързо да стане любим и на мъжете, и на дамите. И всички небрежно забравихме какви пакости правеше, преди да се трансформира в брачен партньор за образец... /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР