Принц Хари и Меган Маркъл подготвят нова документална поредица в

...
Принц Хари и Меган Маркъл подготвят нова документална поредица в
Коментари Харесай

Хари и Меган пускат нова поредица в Netflix за необикновени лидери, които създават промяна

Принц Хари и Меган Маркъл приготвят нова документална поредност в Netflix единствено седмици след излизането на документалния им сериал, който

Новият им план е поредност за " невероятни водачи ", чийто дейности оформят нашия свят. В нея ще забележим изявленията с персони като екоактивистката Грета Тунберг, министър-председателя на Нова Зеландия Джасинда Ардерн и заместник-председателят на Върховния съд на Съединени американски щати Рут Гинсбърг.

Проектът, озаглавен " Live to Lead ", е въодушевен от наследството на Нелсън Мандела и е продуциран от Blackwell & Ruth в парнтьорство с продуценската къща на херцога и херцогинята на Съсекс - " Archwell " и Фондация " Нелсън Мандела ".

В документалния сериал ще бъдат включени и срещи със юриста и бранител за обществената правдивост Брайън Стивънсън, капитана на националния тим по ръгби на Южна Африка Сия Колиси, феминистката Глория Стейнъм и деятеля против апартейда Алби Сакс. Според описанието, оповестено от Netflix, те ще " споделят послания за храброст, съчувствие, примирение, вяра и благотворителност ".

Поредицата има за цел да подчертае главните полезности, ежедневните дисциплини и водещите правила, които водачите употребяват, с цел да " стимулират другите и да основат значима смяна ".

" Става дума за хора, които са създали самоуверен избор да се борят за смяна и да станат водачи и въодушевяват останалите да живеят, с цел да водят ", споделят Меган и Хари в филмовия откъс.

Премиерата на сериала ще бъде на 31 декември и ще се състои от седем елементи.

Той излиза малко откакто документалния сериал " Хари и Меган " влезе в историята като с 81,55 милиона часа гледане. В предаването двойката описа в детайли за любовната си история, както и за времето, в което са заемали постове в английското кралско семейство, както и за какво са решили да се отдръпват от кралските си функции и да стартират нов живот в Калифорния.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР