Принц Хари и Меган Маркъл планират за пореден път да

...
Принц Хари и Меган Маркъл планират за пореден път да
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган – „бунтари“ и в отглеждането на наследника им

Принц Хари и Меган Маркъл възнамеряват за следващ път да нарушат кралския протокол, този път във възпитанието на личното си дете.

Двамата нееднократно са показали „ бунтарско “ държание в кралското семейство. Сега стана ясно, че те избират да живеят по свои правила и по този начин да възпитават и наследника си, който чакат да се появи напролет идната година.

„ Меган и Хари концентрират вниманието си върху филантропични и благотворителни действия и този собствен опит и полезности считат да предадат и на своите деца “, предава източник пред ET.

Известно е, че след раждането на бебето херцозите на Съсекс възнамеряват да изкарат по-голямата част от времето си в своите владения в Котсуолдс.

За Хари е доста значимо да съобщи на наследника си полезности, които да дават отговор на дейностите на принцеса Даяна. Затова той желае детето му да бъде възпитавано по малко по-различен метод като го запознае с битието на хора, на които не им е провървяло в живота.

По думите на източник на изданието, Меган и Хари ще покажат на децата си другите в обществото и ще ги научат да почитат разликата им. Бъдещият член на кралското семейство ще бъде теоретичен да цени и почита труда – родителите ще му поверяват някои отговорности, които са свързани и с работа в дома.

В началото на месец октомври Маркъл и Хари оповестиха, че чакат първото си бебе. По време на австралийското им турне стана ясно, че майката на херцогинята ще оказва помощ в развъждането на наследника им.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР