Принц Хари и Меган Маркъл най-накрая публикуваха снимка на дъщеричката

...
Принц Хари и Меган Маркъл най-накрая публикуваха снимка на дъщеричката
Коментари Харесай

Ето я малката принцеса на Меган и Хари! И тя е копие на баща си

Принц Хари и Меган Маркъл най-сетне разгласиха фотография на дъщеричката си Лилибет. Херцозите на Съсекс зарадваха почитателите си след първия рожден ден на момиченцето, като на фотографията се вижда по какъв начин то сияе по време на пикник в имението Фрогмор, където бе маркиран празникът. Двамата родители споделиха, че са мощно разчувствани от пожеланията, които са получили за рождения ден на второто си дете.

Меган и Хари дойдоха в Обединеното кралство предходната седмица за честванията по случай 70-годишния празник на кралицата. Двамата обаче се появиха единствено един път по време на празненствата и то без децата си, след което бързо отпътуваха за Съединени американски щати.

Визитата им на Острова обаче даде опция на Елизабет Втора да се запознае с правнучката си, кръстена на нея, която е родена в Калифорния. Празненството по случай рождения й ден е било в стеснен кръг с другари и близки родственици.

Освен че от оповестената фотография е видно, че дребната Лилибет е одрала кожата на татко си, се вижда и аналогия с братовчедка й принцеса Шарлот.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР