Принц Хари бе видян да се завръща на летището в

...
Принц Хари бе видян да се завръща на летището в
Коментари Харесай

Защо и Даяна не успя да сдобри синовете си

Принц Хари бе забелязан да се завръща на летището в Лос Анджелис, откакто цяла седмица беше във Англия във връзка откриването на скулптура на принцеса Даяна.

По време на събитието в четвъртък напрежението сред принц Хари и принц Уилям си личеше отдалеко. Въпреки че Хари се опитваше неведнъж да ангажира Уилям и да провокира типичната за двамата братя химия, която преди не отсъстваше на нито едно тяхно общо събитие, напъните му бяха срещнати с крах.

“Бях сюрпризирана да видя по какъв начин двамата слязоха по стълбите при започване на събитието”, споделя специалист по езика на тялото, Пати Ууд пред Marie Claire, предава " Марица ".

“Анализирала съм държанието им на събития към този момент повече от 20 години и те постоянно стояха близко един до различен, даже и да са със съпругите си, по този начин се редуваха да поздравяват хората. Хари постоянно беше втори, само че стоеше доста близо до Уилям от самото начало, не както в този момент се дистанцираха. Това накара да наподобява като че ли Уилям инцидентно слиза по стълбите с някой мъж, който не познава.”

“Хари няколко пъти опита да окупира вниманието на брат си и да го ангажира, направи няколко жестове в опит да доближи до него. Това демонстрира желанието му да се свърже още веднъж с брат си, само че принц Уилям стоеше изцяло извърнат напред, леко обърнат настрани от брат си.”

Въпреки това Робърт Лейси, историк и създател на новата книга за принцовете “Битка на братята “, споделя, че се е очаквало двамата да създадат две обособени речи за мотива, само че фактът, че са избрали да съединят изказванията си, е знак, че са подготвени да загърбят разликите си за същински значимите неща.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР