Принц Филип, съпругът на кралица Елизабет Втора, не се очаква

...
Принц Филип, съпругът на кралица Елизабет Втора, не се очаква
Коментари Харесай

Какво се случва с принц Филип? Съпругът на кралица Елизабет остава в болница

Принц Филип, брачният партньор на кралица Елизабет Втора, не се чака да напусне болница в продължение на още няколко дни , предава.

Бъкингамския замък разгласи в изказване, че повода за снадки престой на херцогът на Единбург е зараза.

Херцогът на Единбург остава в болничното заведение на крал Едуард VII, където получава здравна помощ поради зараза. Той се усеща удобно и се поддава на лекуване, само че не се чака да напусне болница още няколко дни “ , твърди се в формалното известие.

Принц Филип беше приет в болница във вторник предходната седмица, следвайки предложена защитна мярка от своя доктор. Този понеделник внукът му принц Уилям съобщи, че 99-годишният мъж се спрява добре и е под наблюдаване на болничния личен състав .

 женитба кралска женитба кралица Елизабет принц Филип Getty

Принц Филип, който навършва 100 години през юни, се отдръпна от публичния живот през 2017 година, а през последните години беше постъпва в болница на няколко пъти. През декември 2019 година той получи болнично лекуване за към този момент съществуващо заболяване.
 Гафове и лафове на принц Филип  Гафове и лафове на принц Филип  Гафове и лафове на принц Филип  Гафове и лафове на принц Филип
Настоящата хоспитализация не е по неотложност , споделя източник, който твърди, че херцогът е пътувал до болница „ Крал Едуард VII “ с кола и е влезнал без спомагателна помощ. Източникът прибавя, че заболяването не е обвързвана с ковид.

Към този миг принц Филип и кралица Елизабет са получили най-малко една доза ваксина против COVID-19.

Двойката прекара по-голямата част от миналата година в замъка Уиндзор, откакто се реалокира от Бъкингамския замък по време на първата вълна от пандемията напролет на 2020 година
 8 откачени теории за английското кралско семейство  8 откачени теории за английското кралско семейство  8 откачени теории за английското кралско семейство  8 откачени теории за английското кралско семейство
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР