ФЕРХОУП, Алабама (AP) — Съдията от Върховния съд Кларънс Томас

...
ФЕРХОУП, Алабама (AP) — Съдията от Върховния съд Кларънс Томас
Коментари Харесай

Томас казва, че критиците настояват за „гадост“ и нарича Вашингтон „отвратително място“

ФЕРХОУП, Алабама (AP) — Съдията от Върховния съд Кларънс Томас сподели на присъстващите на правосъдна конференция в петък, че той и брачната половинка му са се сблъскали с „ гнусота “ и „ неистини “ през последните няколко години и жигосах Вашингтон, окръг Колумбия, като „ непоносимо място “.

Томас приказва на конференция, на която участваха съдии, юристи и различен правосъден личен състав в 11-та окръжна правосъдна конференция, която преглежда федерални каузи от Алабама, Флорида и Джорджия. Той направи мненията, отхвърляйки критиците си в отговор на въпрос по отношение на работата в свят, който наподобява лицемерен.

„ Мисля, че има провокации за това. Ние сме в свят и ние – сигурно брачната половинка ми и аз през последните две или три години – единствено гадостите и лъжите, просто е необикновено “, сподели Томас.

„ Но имате някои благоприятни условия за избор. Не можете да попречите на хората да вършат ужасни неща или да споделят ужасни неща. Но би трябвало да схванеш и приемеш обстоятелството, че те не могат да те трансформират, в случай че не и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР