Принц Джордж и принцеса Шарлот ще присъстват на погребението на

...
Принц Джордж и принцеса Шарлот ще присъстват на погребението на
Коментари Харесай

Принц Джордж и принцеса Шарлот ще вървят зад ковчега на прабаба си, Лондон е блокиран от полиция

Принц Джордж и принцеса Шарлот ще участват на погребението на кралицата и ще се включат в шествието до Уестминстърското абатство зад ковчега с тленните остатъци дружно със своите родителите Уилям и Кейт, оповестява Daily Mail.

Днес Лондон е безусловно блокиран, поради погребението на кралицата.

Шествието зад ковчега ще бъде водено от Чарлз Трети.

Предполага се, че принц Джордж и принцеса Шарлот ще пътуват дружно с майка си Кейт и кралицата-консорт Камила в кола до Уестминстърското абатство, вместо да вървят пеш по цялата дължина на шествието. Те ще се причислят към своите родители за процесията до мястото на финалното поклонение.

Милиони жители на короната в Обединеното кралство и милиарди фенове по света ще гледат погребението на Елизабет Втора.



Погребението постанова Лондон да провежда най-голямата интервенция в областта на сигурността, провеждана в миналото в английската столица, съобщи Асошиейтед прес.

Кметът Садик Хан удостовери, че траурната гала е невиждано предизвикателство за сигурността, защото стотици хиляди поданици и посетители на града ще изпълнят централните му елементи.

Списъкът с публични лица включва 500 души, измежду които императори, крале, кралици, президенти, министър председатели и други водачи от целия свят.

„ От десетилетия не е имало сходно скупчване на толкоз доста международни водачи на едно място “, съобщи Хан.
 
                             

Стюарт Кънди, върховен представител на лондонската полиция, сподели, че извънредно комплицираната полицейска интервенция е най-голямата по рода си в историята на Лондон и ще е по-трудна и от тази за олимпиадата през 2012 година

Британската столица ще бъде охранявана от над 10 000 служители на реда. Стотици доброволци от въоръжените сили ще извършват организационни функционалности по маршрута на погребалното шествие.

Уличната канализация и кошчетата за боклуци се ревизират и запечатват. По покривите се разполагат полицейски наблюдаващи, по улиците се движат чиновници на реда с полицейски кучета, река Темза е охранявана от военнослужещи от флота, има и конна полиция.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР