Принц Джордж е любимото ни хлапе от британския кралски двор.

...
Принц Джордж е любимото ни хлапе от британския кралски двор.
Коментари Харесай

Защо се присмяха на принц Джордж

Принц Джордж е обичаното ни хлапе от английския кралски двор. Той може да бъде както доста свенлив, по този начин и задоволително див, че да се наложи майка му Кейт да го укротява. Като директен правоприемник на короната, на сина на херцога и херцогинята на Кеймбридж се разпореждат огромни очаквания.

А сега главният приоритет в живота му е слагането на положителни основи с качествено обучение. Принц Джордж е ученик на Thomas`s Battersea School в Лондон , където ще се върне след няколко дни, този път със сестра си Шарлот.

Учебното заведение има дълги обичаи и добра известност, а като част от програмата са включени и часове по типичен балет , както за момчетата, по този начин и за девойките.
 Снимка 440546

Наскоро принц Уилям показа, че синът му в действителност харесва занятията по балет . Именно тези думи станаха мотив за неуместна смешка от водещата на " Добро утро, Америка ". Лара Спенсър се надсмя на влечението на дребния принц към изкуството, което е стереотипизирано като женско.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от In Touch Weekly (@intouchweekly) на Авг 26, 2019 в 11:50 PDT

В отговор на думите й, стотици балетисти излязоха по улиците на Ню Йорк, с цел да създадат утринната си подготовка навън пред студиото на телевизионното предаване и с концепцията да поддържат принц Джордж . Още доста експерти направиха същото в обществените мрежи, написа ELLE.
 Принцеса Шарлот, принц Джордж, принц Луис, и какво е да си дете на Уилям и Кейт
Какво е да си дете на Уилям и Кейт

Животът на бъдещите монарси

След проявата Спенсър се извини посредством профила си в Instagram и съобщи, че няма нищо срещу балета и счита, че всеки би трябвало да преследва това, към което има интерес.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Julian Fernando Jr. (@julianfernando_dancer) на Авг 26, 2019 в 7:01 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР