Принц Джордж демонстрира дръзко поведение към съучениците си. 9-годишното момче

...
Принц Джордж демонстрира дръзко поведение към съучениците си. 9-годишното момче
Коментари Харесай

Принц Джордж демонстрира дръзко поведение към съучениците си

Принц Джордж показва смело държание към съучениците си. 9-годишното момче ги прикани да внимават, защото татко му принц Уилям е правоприемник на английския трон. Това твърди кралски специалист, представен от Daily Express.

В книгата си " Новите кралски особи " Кейти Никол изрича съмнение, че момчето добре схваща монархията и ролята на фамилията си. Съобщава се, че децата на принц Уилям и Кейт са възпитани в " възприятие за дълг ".

Кралският сътрудник и създател на Vanity Fair съобщи: " Те възпитават децата си, изключително принц Джордж, с осъзнаване на това кой е той и каква роля ще наследи, само че се стремят да не ги натоварват с възприятие за дълг ".

" Джордж схваща, че един ден Уилям ще бъде крал. И като дете се кара с приятелите си в учебно заведение, надвиквайки ги с убийствената имитация: " Баща ми ще бъде крал, тъй че по-добре внимавайте ", твърди още кореспондентът, написа Нова.

Бъдещият крал - принц Джордж, и сестра му Шарлот демонстрираха безупречно държание по време на траурната гала за кралица Елизабет II. Двамата бяха най-младите членове на кралското семейство, които последваха ковчега на някогашния монарх.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР