Принц Чарлз се усмихва, тъй като е заобиколен от най-близките

...
Принц Чарлз се усмихва, тъй като е заобиколен от най-близките
Коментари Харесай

Чарлз на 70 г.: Пуснаха нов семеен портрет за ЧРД

Принц Чарлз се усмихва, защото е заобиколен от най-близките членове на фамилията си в формалния портрет, отбелязващ 70-ия му рожден ден. На фотографията, направена в градините на Кларънс Хаус, принцът на Уелс държи в скута си своя внук принц Джордж.

До него са брачната половинка му Камила, синовете му принц Уилям и Хари, техните дами Кейт и Меган и внуците, в това число шестмесечния принц Луи и тригодишната Шарлот.

Кралската поща пусна и шест юбилейни марки. Те демонстрират принц Чарлз в осъществяване на отговорностите му и в свободното му време.

Принцът на Уелс и синовете му Уилям и Хари са снимани по време на честването на 100-годишнината на Кралските военновъздушни сили в Бъкингамския замък през юли. Принц Уилям служи няколко години като водач в избавителни интервенции, принц Хари е почетен пълководец, а принц Чарлз - маршал на Кралските военновъздушни сили

Шотландското имение на принц Чарлз е декор за един от портретите. За сбирката е определена и фотография по какъв начин беседва с възпитаници. На друга марка принц Чарлз е прегърнал брачната половинка си Камила.

Снимки може да видите в Галерията!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР