Принц Чарлз и съпругата му Камила бяха първите членове на

...
Принц Чарлз и съпругата му Камила бяха първите членове на
Коментари Харесай

Принц Чарлз е без вкус и обоняние след COVID-19

Принц Чарлз и брачната половинка му Камила бяха първите членове на кралското семейство, които прекъснаха карантината си и възобновиха публичната си активност отвън домовете си. Двойката посети кралската болница в Глостършир. Те се срещнаха с част от медицинския екип, който ги приветства, следвайки прецизно протокола по сигурност. В болничното заведение са лекувани 649 пациенти с COVID-19.

По време на диалозите с лекарските екипи, принц Чарлз разкри какви признаци е усещал по време на боледуването си от ковид през месец март.

Британският престолонаследник призна, че макар относително лекото протичане на боледуването му, в резултат на COVID-19 той е изгубил обонянието си, а също по този начин и усета си. Чарлз показа, че тези негови сетива към момента не са се възстановили изцяло. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@people) on Mar 25, 2020 at 4:07am PDT

Припомняме ви, че принц Чарлз се болести с COVID-19 през март и остана изолиран в дома си в продължение на 1 седмица, до момента в който се пребори с заболяването. Съпругата му Камила не се разболя, само че се наложи да остане под строга карантина за 14 дни.

Принц Уилям също приключи карантината си, като посети центъра за спешна помощ „ Кингс Лин “. Принцът беседва със чиновниците за последствията от пандемията и им благодари за невероятната работа през последните няколко месеца. Центърът предлага незабавни услуги на 6,2 милиона души в Източна Англия, покривайки 130 града.   
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР