Принц Алберт и принцеса Шарлийн от Монако нарушиха мълчанието си

...
Принц Алберт и принцеса Шарлийн от Монако нарушиха мълчанието си
Коментари Харесай

Пред раздяла ли са принц Алберт и принцеса Шарлийн?

Принц Алберт и принцеса Шарлийн от Монако нарушиха мълчанието си на фона на слуховете, че се разделят след 12 години брак. Те публично отхвърлиха " злонамерените клюки ".

45-годишната бивша плувкиня среща принца на спортно събитие през 2007 г. Двойката разгласи годежа си през 2010 година

Шарлийн не беше в Монако през по-голямата част от 2021 година поради здравословни проблеми. Сега тя още веднъж е поела кралските си отговорности и има редица обществени изяви.

Френско списание твърди, че принцът и принцесата са в развой на разлъка. Слухът набра скорост, когато публикацията беше оповестена и в някои сайтове, което пък провокира спекулации в обществените мрежи. Това наложи пресслужбата на двореца да направи публично изказване, в което отхвърля изказванията, описват от NOVA. Говорителят на кралския двор помоли да се не обръща внимание на сходни клюки, защото те са " изцяло неоснователни ".

Кралската двойка се венча през юли 2011 година, а през 2014 година се сдоби с две деца, към този момент 8-годишните близнаци принц Жак и принцеса Габриела.

Алберт има още две деца. Джазмин е щерка на принца и американката, сътрудник на недвижими имоти Тамара Ротоло, а 18-годишният Александър Грималди-Косте е наследник на някогашната стюардеса Никол Косте.

Принц Албeрт е единственият наследник на холивудската легенда Грейс Кели и принц Рение III от Монако.

Той има две сестри - принцеса Каролина и принцеса Стефани.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР