Примерите в последно време доказват, че рано или късно световните

...
Примерите в последно време доказват, че рано или късно световните
Коментари Харесай

Световните звезди, които направиха своя марка алкохол

Примерите напоследък потвърждават, че рано или късно международните звезди вършат собствен бранд. Можем да се сетим за парфюмите на Бритни Спиърс, Риана, Парис Хилтън, както и да вземем за пример за шоколадовите изкушения на тенисистката Мария Шарапова.

Оказва се обаче, че не малко от световноизвестните звезди имат свои марки алкохолни питиета. И типът на напитките може би ще ви изненада. Вижте ги в канала във vbox7:

Post Malone

Изпълнителят пусна своя марка френско розе безусловно преди седмици. За виното се твърди, че носи мирис на плодове - круши, ягоди и ананас. Цената на една бутилка е към 22 $.
                 
on Jun 29, 2020 at 9:37am PDT

Кейт Хъдсън

Актрисата има своя марка безглутенова водка , за чието произвеждане са употребявани алкализирани води. Произвежда се в Калифорния и се дестилира седем пъти. Бутилката, в която се продава въпросната водка, е от 750 мл., с шарени етикети. Градусите на водката са 43%.
               

A post shared by (@katehudson) on Feb 21, 2020 at 10:01am PST

Снуп Дог

Рапърът създава кашаса - бразилска напитка, получена при филтрация на дестилат от захарна тръстика . Наскоро добави и нов тип алкохол към " линията " си - купажно австралийско вино.
               

A post shared by (@snoopdogg) on Jul 6, 2020 at 6:28am PDT

MC Stojan

Балканската звезда продава своя водка, La Miami, която се появи след едноименния му шлагер. За разлика от алкохолите, продавани от сътрудниците му в тази ранглиста, цената на тази водка е в действителност рекордна - 45 евро!
               

A post shared by (@mc_stojan) on Jun 26, 2020 at 11:10am PDT

Скалата

Дуейн Джонсън пусна през 2019 година своя марка текила. Пускането ѝ в продажба разказа като сбъдната фантазия. Текилата се отличава с високо качество.
               

A post shared by (@theroock2) on Jun 28, 2020 at 8:38am PDT

Дрейк

Изпълнителят е съсобственик на първокласен бранд уиски. Бутилката се продава за 42 $ и навлезе на пазара през 2017 година
               

A post shared by (@drakeovodaily) on Jul 5, 2020 at 5:15pm PDT

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР