Примата на руската естрада Алла Пугачова не спира да изумява

...
Примата на руската естрада Алла Пугачова не спира да изумява
Коментари Харесай

Алла Пугачова е неузнаваема, промени...СНИМКА

Примата на съветската сцена Алла Пугачова не стопира да изумява почитателите си. Преди дни певицата блесна в обществените мрежи с съществено нов имидж. На мястото на дългата буйна коса се появи къса спретната прическа. Почитателите и почитателите на Пугачова в мрежите незабавно реагираха на смяната, като показаха, че късата коса доста ѝ отива, написа Ретро.бг.



Впечатление направи, че промяна има и по лицето и фигурата на 72-годишната певица, която е смъкнала най-малко 20 години от възрастта си. Наскоро най-ярката звезда на съветската сцена разкри тайната на следващото си подмладяване – пред публицисти тя се изпусна, че е прибягвала до процедури за лифтинг – покачване, на лицето. Тя изясни, че операциите са осъществени под локална анестезия. Пугачова посочи, че си е правила лифтинг на челото и скулите. „ Да, вършиха ми леки операции, само че аз по принцип имам хубава кожа, както и положителни другари пластични хирурзи “, показа пред публицисти екссъпругата на Филип Киркоров.

В същото време Алла съобщи, че към момента не е прибягвала към инжекционна козметология, която е шлагер измежду звездите по света и у нас. Тя съставлява инжектирането на разнообразни филъри като ботокс и хиалурон. „ Чета в обществените мрежи, че другите си вършат. Сигурно и на мен към този момент ми е време “, с усмивка загатна изпълнителката на шлагерите „ Миллион алых роз “ и „ Арлекино “.
Вталяването на Пугачова пък се дължало на строга диета, която почнала да съблюдава, тъй като вдигала високо кръвно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР