Примата на руската естрада Алла Пугачова е подарила на своята

...
Примата на руската естрада Алла Пугачова е подарила на своята
Коментари Харесай

Алла подари апартамент на слугинята си - slava.bg

Примата на съветската сцена Алла Пугачова е подарила на своята дългогодишна прислужница Люся, която сама по себе си е световна звезда в Москва, апартамент в прескъпата Москва за десетилетията й вярна работа. Това е станало на разлъка.

Певицата желала да й подари и кола, но я пробвала по какъв начин кара и при появяването на самосвал против двете дами в една от лимузините на суперзвездата, слугинята вдигнала крайници от педалите, вместо да реагира съответно. Алла я призовала да не сяда в никакъв случай зад кормилото и се отказала от желанията да подарява кола. Людмила Дороднова, която сама призна всичко в ефира на съветската НТВ, сега работи при някогашния брачен партньор на Алла Пугачова - Филип Киркоров.

Той също я обсипва с дарове, признателна е старата дама, която още износва остарели тоалети на Алла, както съгласно нейните откровения прави и цялата й рода. Максим Галкин очевидно не е долюбвал прислужницата и е взел друга при раждането на двете дечица на 70-годишната певица. И тя обаче напуснала 44-годишния стопанин на имението в село Кал, което комедийната суперзвезда направи като баснословен палат. Жената се е пробвала за малко в стилния бизнес, само че е умряла от рак.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР