Примата на фолка Глория спря дъха на почитателите си, особено

...
Примата на фолка Глория спря дъха на почитателите си, особено
Коментари Харесай

Глория с огромно деколте и цепка до пъпа - slava.bg

Примата на фолка Глория спря дъха на феновете си, изключително тези от мъжки пол, с голямото си деколте и цепка до пъпа по време на концерта си в Бургас. Нейната щерка Симона Загорова я направи баба преди няколко месеца, само че Глория към момента не се дава и младите й колежки могат единствено да въздишат по съвършените форми, визия, държание и класа, което показва при всяка своя демонстрация.

 undefined

На 20 юли Глория изнесе летен концерт в Бургас, в който се включи и нейната щерка, както и националният реализатор Николай Славеев. Изпълнителката на `Любовен дъжд " бе подбрала два тоалета, с които да се появи пред публиката, само че изключително внимание провокира бялата рокличка с голямо деколте и цепка до пъпа.

 undefined

48-годишната звезда е измежду най-поддържаните българки у нас и служи за пример на доста подгряващи колежки, а и освен. Големи имена от фолка са споделяли своето удивление от харизмата и класата на първата във фолка. А по всичко наподобява, че Глория ще успее да запази кариерата си безконечна и няма да потъне в възбрана, както стана с редица нейни колежки, с които стартираха съвсем едновременно.
Фенове пишат в мрежата, че Глория ще е новата Лили Иванова, която в никакъв случай няма да омръзне и ще бъде на сцената до сетния си мирис. А на концерта й в Бургас се появи нейният сътрудник Коста Марков, който от няколко години живее в Америка. Това лято е съумял да се прибере в родината за малко, след което се връща още веднъж в страната на Байдън....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР