Примата на фолка Глория направи приказно кръщене на единствената си

...
Примата на фолка Глория направи приказно кръщене на единствената си
Коментари Харесай

Глория кръсти внучката

Примата на фолка Глория направи приказно кръщене на единствената си внучка, която носи нейното име Галина. На празника бяха поканени единствено най-верните другари на семейството.

Впечатление на всички направи отсъствието на таткото на дребната. Дани Милушев по този начин и не се появи на един от най-важните дни на своето дете. Остава мистерия дали не е получил покана или самичък е решил да не се натрапва при фамилията и приятелите на към този момент някогашната си Симона Загорова.

Все отново неговите родители са били част от празненството, издадоха близки до Симона. А същият ден тя направи неповторим подарък към своята дъщеричка, който ще остане безконечен.



Тя показа чисто нова ария, която е озаглавена "Галина " и е напълно за нея. Със сигурност след години дребната внучка на Глория ще се радва на тази изненада, както нейната майка има сантимен към "Радост-тревода ", която Глория направи в нейна чест.



"Песента “Галина” е моя подарък за първия рожден ден на моята щерка. Ще чуете мелодия с флейта, която е изсвирена от мен, текст и музика, която значи доста, а към края на песента ще чуете първият рев на Галина от самото раждане ", написа тя в обществените мрежи.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР