Примата на българската естрада стигнала до шефа на ВиК-ВарнаГранд дамата

...
Примата на българската естрада стигнала до шефа на ВиК-ВарнаГранд дамата
Коментари Харесай

И Лили Иванова усети проблема със спирането на водата във Варна

Примата на българската сцена стигнала до шефа на ВиК-Варна

Гранд дамата на българската сцена Лили Иванова изпита на гърба си честото прекъсване на водата във Варна. По време на концерта си в морската столица нощес Иванова разкри, че има мезонет в града, а приятелки я потърсили за подпомагане поради безводието в региона. Изтъкнатата ни певица съумяла да открие телефона на шефа на ВиК-Варна Валентин Вълканов, с цел да му показа за казуса. 

" Обадих се на Вълканов и след един час водата беше пусната ", показа пред публиката Лили Иванова. Тя благодари на шефа на ВиК-Варна и му даде обещание да го предложения на идващия си концерт в морската столица.  

3000 варненци приветстваха на крайници неостаряващата певица, която след по-малко от месец ще навърши 79 години. Пред варненска аудитория Лили Иванова извърши песни най-вече от по-новите си албуми. Тя зарадва почитателите си и с осъществяване на по-стари песни като " Щурче ".

Концертът на Лили Иванова във Варна нощес бе част от турнето й " За пълноценни мигове с музиката ", който мина и през Пловдив. Предстоят концерти и в Русе, Благоевград, Ботевград, Свиленград, Плевен, още веднъж Пловдив и София. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР