Примата на българската естрада Лили Иванова се качи на сцената

...
Примата на българската естрада Лили Иванова се качи на сцената
Коментари Харесай

Чалгата на крака пред Лили

Примата на българската сцена Лили Иванова се качи на сцената в първокласно столично заведение, в четвъртък, след дългогодишна пауза.



Легендарната българска певица бе бурно приветствана още при самата си поява на сцената, а измежду най-върлите й почитатели се оказаха популярните представители на фолк гилдията – Преслава, Софи Маринова и Меди.

Те даже викаха на бис няколко пъти Лили. Тримата деляха обща маса в C`est La Vie Restaurant&Club, а компания им правеше и братът на Меди - Саби, който също се изявява като артист. писа " Телеграф ".

  На прилежаща маса още една фолк дива се наслаждаваше на гения на именитата Лили - Палома. Примата излезе в 23:00ч. като авансово по условие на екипът й всички присъстващи трябваше да завършват с храната до нейното появяване. Самата тя по остаряла традиция на сцената до себе си имаше мед и парфюм.



Лили показва ужасно въодушевление и се раздаде за публиката в клуба, а гостите не стопираха да я приветстват. На слизане от сцената някои от присъстващите съумяха да я допрян, което провокира такава страст, че даже се видяха сълзи в очите на почитателите.

Почитателите й се любуваха от броени метри единствено против 200 лв.. Специалните ВИП места пък бяха обособени за феновете на изпълнителката на „ Детелини “, а най-високият билет удари 350 лв..

Интересът към концерта на Лили не изненада никого, защото са единични случаите, в които имаме опцията да я забележим толкоз от близо и да се насладим на златните й шлагери. Присъстващите на събитието имаха опцията да се допрян и до нейната биографична книга. Тя изпя обичаните песни на публиката, насочи специфични благодарности и показа всеки един от членовете на Бенда си. На присъединяване на примата дойдоха подбрани посетители от светските среди.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР