Приложенията за редактиране на снимки на тялото, които имат инструменти

...
Приложенията за редактиране на снимки на тялото, които имат инструменти
Коментари Харесай

Как приложенията за коригиране на снимки на тялото отключват хранителни разстройства?

Приложенията за редактиране на фотоси на тялото, които имат принадлежности като образно поправяне на талията, поправяне на формата и силуета, и прикриване на части от тялото, рекламирани в обществени медийни платформи като TikTok и Instagram, имат капацитета да „ задействат “ хранителни разстройства измежду младежите.

Различни реклами демонстрират по какъв начин приложенията могат да се употребяват за смяна на частите от тялото, в това число понижаване на размера на талията или струпване на мускулна маса. Благотворителните неправителствени организации за поддръжка на хората с хранителни разстройства обявиха, че софтуерните компании би трябвало да обмислят въздействието на тези приложения върху хората, които са уязвими към хранителни разстройства или публично въздействие.

Платформите обявиха, че приложенията не са нарушили рекламните политики, само че TikTok от своя страна добави, че ще направи проверка на своите политики за допускане на реклами. От обществената мрежа обявиха, че „ непрестанно се стремят да подобрят “ своята рамка и поддържат „ удобната за човешкото тяло среда. “
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР