Приложенията на свинската мас са изключително много, защото тя е

...
Приложенията на свинската мас са изключително много, защото тя е
Коментари Харесай

Кой би си помислил, че свинската мас помага при толкова много болести

Приложенията на свинската мехлем са извънредно доста, тъй като тя е в положение да отстрани редица болежки, а може да бъде потребна и при неприятни настинки, грипове или пневмонии. Има ужасно доста предписания за свинска мехлем, ние ще ви дадем едни от най-хубавите.
Рецептата със свинска мехлем на пророчицата Ванга - срещу детски бронхит:
Две запържени в свинска мехлем яйца се поръсват с малко солчица. Когато се охладят задоволително, че да не парят, те се слагат върху болните гърди на детето. Получената примес стои една нощ.
При бронхит при възрастни:
Намерете прясна неосолена свинска мехлем, като нужното количество е 3 супени лъжици. Промийте в девет води и прибавете супена лъжичка мед плюс две зърна от здравна дъвка, която е счукана на прахуляк авансово. Разбъркайте, като целесъобразната доза е за 24 часа. Разпределете я на по три приема.
Друга ефикасна рецепта за бронхит: По равно мед със свинска мехлем се объркват и се прибавя една супена лъжичка морска сол. Разстелете получената примес върху елементарна забрадка за бърсане и я сложете върху гърдите на страдащия. Отгоре го покрийте с вълнена дреха, с цел да затопли и оставете по този начин цялата нощ.
Рецепта с мехлем при хемороиди:
Срамно или не, случва се при всеки човек. Можете да пробвате да омешате супена лъжичка мехлем с една чаена лъжичка сода бикарбонат. Мажете засегнатия сектор, до момента в който почувствате облекчение.
Ако ви болят краката:
Трябват ви четиристотин грама свинска мехлем и към 40 грама брашно от синап - хардал. На засегнатото място сложете намокрени, само че доста добре изцедени кърпи, които сте залели с гореща вода. След като мястото се затопли, направете лек масаж и наложете сместа. Увийте сектора с нещо вълнено, по опция шал.
Ако имате болежка в ставите:
Ставната болежка може да се облекчи, като за задачата ви би трябвало половин кг свинска мехлем, разтопена над гореща вода. Още до момента в който е топла, в нея прибавете 50 грама прахуляк от синап. Започнете да бъркате, до момента в който изстине изцяло. С полученото количество примес натрийте ставите, които ви болят. След това можете да си извършите облекчаващ оцетен парещ компрес, като употребявате ябълков оцет. Ще усетите, че всичко това ще даде доста бърз лековит резултат и болките ще затихнат. Правете този компрес до цялостно облекчение на болките.
Ако получите разбиране на крак:
Рецептата е елементарна - 100 грама свинска мехлем се смесват със супена лъжичка морска сол. С получената примес покрийте целият крак, като в това време го масажирате.
При дископатия:
Купете от пазара прясна зелка. Начукайте листа от нея, като прибавите и супена лъжица от маста, само че да е неосолена. Поръсете с малко пудра захар и намажете засегнатото място. Увийте го с вълнен шал и го завържете крепко, без да стягате. 
Още една рецепта при дископатия: Чесън, подготвен на каша от три глави, плюс една супена лъжичка свинска мехлем и една супена лъжица сода за самун. Добавете и супена лъжица пчелен мед и разбийте хубаво. Целта е да се получи каша. Направете компрес и го наложете на засегнатото място. Предварително е добре кръстът да се намаже с мехлем. Дръжте еликсирът към 3 часа. Ще почувствате облекчение.
Ако се изгорите:
Стопете мехлем и до момента в който е още топличка положете върху изгорялото място. Намажете наново, откакто секторът е към този момент леден. Недейте да превързвате, а по-добре смесете по равно кисело мляко и безсолна свинска мехлем.
 Свинска мехлем и чесън оказват помощ при проблеми с жлъчката Свинска мехлем и чесън оказват помощ при проблеми с жлъчката
В днeшнo врeмe мнoгo хoрa, кoитo иcкaт дa oтcлaбнaт (и дoри тeзи, кoитo нямaт нaднoрмeнo тeглo), oгрaничaвaт мaзнинитe нa първo мяcтo....
При простуда или настинка:
Намерете мастика, само че не с цел да я пиете, а с цел да я обтриете по тялото. Една чаша за кафе я напълнете с мастика в композиция с чаена лъжичка сода за самун в добавка от две супени лъжички свинска мехлем. Към сместа прибавете и начукана и прецедена морска сол.
Ако имате висока температура:
Свинската мехлем е отлично средство за събаряне на температурата. Намажете краката с мехлем и поставете марличка, която би трябвало да напълните със счукан чесън - 3 глави са задоволителни. За да не се размества компреса, обуйте краката със стегнати чорапи. Всичко се държи не повече от 10 минути. Ако няма мечтан резултат, повторете, до момента в който температурата спадне трайно.
При дълга дразнеща кашлица:
 Митове и истини за свинската мехлем Митове и истини за свинската мехлем
Свинската мехлем се употребява от хилядолетия като лек и храна по нашите ширини. Тя съдържа огромно количество витамини А, D, Е, както и каро...
Една е половина лъжица мехлем се стопля дружно с кафена чаша прясно мляко. В продължение на 6 дни пийте един път дневно, до момента в който кашлицата намалее и изчезне.
При пневмония изпържете кило коприва с 300 грама мехлем. Разстелете полученото върху гладка повърхнина и поставете хартия изпод. Наложете по гърдите на страдащия. След два часа го махнете и почистете гърдите с авансово стоплен памук.
Ако страдате от гъбички:
Кора от бъз, дружно с кората и зеленото под нея се настъргват и се смесват със свинска мехлем. Местата, което са проблематични се мажат, до момента в който оздравеят.
Споделете и разпространете тези скъпи предписания, които ще ви оказват помощ да се почувствате доста по-добре. 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР