Приложения на содата за хляб извън кухнята Содата за хляб

...
Приложения на содата за хляб извън кухнята Содата за хляб
Коментари Харесай

Приложения на содата за хляб. Резултатите са просто невероятни

Приложения на содата за самун отвън кухнята

Содата за самун е невероятна универсална съставна част, която може да се употребява като почистващо средство, кулинарна съставна част и натурално лекарство.

Тя е налична, ефикасна и лесна за потребление. По този метод можете да замените комерсиалните артикули с тази елементарна съставна част и да избегнете отрицателните последствия от нездравословните химикали.

Ето някои приложения на содата за самун:

Киселини и стомашни проблеми
Содата е мощен антиацид, тъй че в случай че добавите 2 чаени лъжички към чаша студена вода и я изпиете, незабавно ще се отървете от киселини и стомашни проблеми.

Почиства и отпуска краката
Потопете краката си във вода с 3 супени лъжици сода за самун. За да подобрите резултата, масажирайте ги добре. Правете това два пъти седмично и ще забележите отлични резултати. Можете също по този начин да добавите сода във ваната, с цел да активирате и отпуснете цялото тяло.

Спира изпотяването
Можете да употребявате примес от вода и сода за самун, с цел да спрете несъразмерната пот и да премахнете неприятните миризми. Тя ще поддържа сухотата на подмишниците и ще има същия резултат като дезодорантите.

Подсилва действието на шампоана
Добавете малко сода за самун към шампоана си, с цел да подобрите неговите почистващи свойства и да извършите косата си по-блестяща. Ако косата ви е прекомерно мазна, накиснете гребените и четките в соден разтвор и нарешете косата. След това изплакнете.

Успокоява изгарянията
Добавете 1/2 чаша сода във ваната и останете във ваната за половин час. За да подобрите резултата, не използвайте забрадка, само че изсушете тялото.

Успокоява ужилванията от пчела
Содата успокоява ужилванията от пчели и оси, защото алкалните й свойства отблъскват мравчената киселина, присъстваща в раната и отстраняват замърсяването от външни субстанции. За най-хубави резултати отстранете жилото и нанесете примес от вода и сода за самун върху засегнатата област.

Вижте още: Морковеният сок има мощни лечебни свойства

Елиминира забитите тресчици
Комбинацията от сода за самун и вода може да ви помогне при проблем със забити тресчици.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР