Приложението за онлайн запознанства Tinder въвежда нови опции за сигурност

...
Приложението за онлайн запознанства Tinder въвежда нови опции за сигурност
Коментари Харесай

Tinder въвежда паник бутон за спешна помощ


Приложението за онлайн запознанства Tinder вкарва нови варианти за сигурност на потребителите, в това число и паник бутон, съобщи „ Би Би Си “. 

Функциите са създадени от платформата Noonlight, предоставяща артикули за лична отбрана онлайн, и разрешават на всеки консуматор да запази информация за индивида, с който се е срещнал, да оповести по кое време ще се състои срещата с него и да предава в действително време местоположението си. Паник бутонът, от своя страна, може неотложно да изпрати всички данни до незабавна помощ, а лицевата верификация ще помогне за намаляването на броя консуматори, употребяващи подправена еднаквост в цифровото пространство.

Първоначално, от 28 януари, допълненията ще бъдат налични само на територията на Съединени американски щати. Компанията майка Match Group ще ги вгради и в останалите си приложения PlentyOfFish, OkCupid и Hinge поетапно до края на 2020 година.

Тази стъпка е извънредно значима за бизнеса с платформите за запознанства, които са все по-критикувани за това, че не са задоволително безвредни. Британските управляващи оповестяват, че през 2018-а случаите на полово принуждение, вследствие на онлайн запознанства, са се удвоили в границите на 4 години. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР