Приложението за мобилни разплащания Settle, което обяви старта на дейността

...
Приложението за мобилни разплащания Settle, което обяви старта на дейността
Коментари Харесай

Мобилно приложение предлага услуга за получаване на плащания от бизнеса без такси до 1 септември 2021 г.

Приложението за мобилни разплащания Settle, което разгласи старта на активността си в България при започване на март 2021 година, към този момент предлага услугите си и за бизнеса. В условия на пандемия и затруднена търговия, компанията дава различна опция за отдалечено приемане на поръчки и безвъзмездни разплащания както за клиента, по този начин и за търговеца.

Settle е мобилно приложение, което е изцяло гратис за всички консуматори, а до 1 септември от интервенции без такси могат да се възползват и записаните в Settle търговци. Платформата дава, както интегрирани решения за разплащания в онлайн магазин, по този начин и за заплащания посредством QR код на място или приемане на поръчки непосредствено през приложението.

„ В условия на пандемия, 67% от българския бизнес споделя, че търси нови способи да предлага своите артикули и услуги, а 54% от фирмите имат потребност от различни решения за отдалечено приемане на поръчки и разплащания. Безспорно дребният и междинен бизнес е един от секторите, които претърпяха най-вече загуби от коронакризата и последните ни изследвания демонстрират, че има ясна потребност и търсене на по-удобен инструмент, който да им оказва помощ в оправянето с разнообразни обстановки.

Затова и взехме решение да им предоставим тази опция през Settle – да помогнем на бизнеса освен да правят заплащанията си по елементарен и безвреден метод, само че и да имат нови благоприятни условия за увеличение на приходите и потребителската база, изцяло транспарантно и без да влагат в спомагателни такси и комисионни “, споделя Даниел Р. Дьодерлайн, основен изпълнителен шеф и създател на Settle Group.

Всеки един искащ бизнес може да направи безвъзмездна регистрация и да стане част от мрежата на Settle, с цел да разрасне бизнеса си и да доближи до повече клиенти, без потребност от спомагателни устройства, без скрити такси, без дълги процедури. Желаещите могат да достъпят бизнес портала и единствено за няколко минути да основат своя профил, през който да са забележими в приложението и да стартират да получават бързо и елементарно заплащания за предлаганите от тях артикули и услуги. Получените средства могат да се трансферират изцяло гратис към посочена банкова сметка във всяка българска банка.

Settle е кулминационната точка на 10-годишен опит в областта на мобилните заплащания. Екипът зад приложението се постанова като водач в мобилните заплащания и търговия от 2010 година насам. От централата си в Норвегия, компанията вече

повече от десетилетие създава платформа за финансови услуги от международна класа. Екипът на компанията е създал първата платформа за мобилни заплащания в Скандинавските страни и е стартирал първата система за мобилни заплащания в Норвегия (mCASH), повлиявайки на живота на милиони хора и помагайки им радикално да трансформират метода, по който заплащат и получават заплащания. Целият този опит и технология в този момент се ползват от Settle Group за основаването на най-голямата взаимна мрежа за мобилни разплащания в Европа.

Мисията на Settle е да сътвори свят, в който парите са цифрови и демократизирани. Settle Group развива приложението Settle, целящо основаване на потребни връзки и лесни разплащания сред хората и бизнеса.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР