Приложението Shortcuts за писане на скриптове е едно от интересните

...
Приложението Shortcuts за писане на скриптове е едно от интересните
Коментари Харесай

Сири, заловиха ме: iPhone автоматично се свързва с вашия адвокат с помощта на скрипт

Приложението Shortcuts за писане на скриптове е едно от забавните нови неща в iOS 12. Един от най-популярните скриптове за Shortcuts трансформира смарт телефона в камера върху тялото на потребителя, която записва в Dropbox дейностите на служителите на реда.

Shortcuts е елементарен за потребление и дава опция на всеки да се почувства програмист. Както се очакваше, в началото потребителите изпращаха скриптове за качване на фотоси и музика в Instagram. Но в края на месец септември най-популярният и най-обсъждан скрипт стана основаният от Робърт Патерсен скрипт Police .

Business Insider означи, че благодарение на Shortcuts потребителите могат независимо да основават сюжети с присъединяване на гласовия асистент Сири. Скриптът Police стартира да работи, откакто потребителят произнесе фразата „Сири, заловиха ме“ (Hey Siri, I’m getting pulled over). Ако скриптът чуе това, стопира музиката, понижава яркостта на екрана до най-малко и включва безшумния режим.

Веднага по-късно се изпраща текстово известие към авансово квалифицираните контакти. По този метод, вашият юрист и да вземем за пример, вашите близки и другари мигновено научават, че сте арестуван. Едновременно с това, предната камера стартира да записва всичко, което се случва и изпраща записа в Dropbox.

Shortcuts е с напълно отворен код и може да се види осъществяването на всяка директива.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР