Приложението Помогни ми“ вече е разработено и достъпно за ползващите

...
Приложението Помогни ми“ вече е разработено и достъпно за ползващите
Коментари Харесай

Министър Славов: Дали ще бъда министър след ротацията, е въпрос з...

Приложението „ Помогни ми “ към този момент е създадено и налично за ползващите мобилни услуги. Може да бъде изтеглено и качено на мобилен телефон. Съдържа информация за всички съществени институции и организации, които са ангажирани с предварителната защита на домашното принуждение, сподели още в изявление за „ Още от деня “ министърът на правораздаването.

 

Услугата е денонощна. „ Ако подадеш сигнал към организация, която пази от домашно принуждение, тя ще се свърже с полицията, с доктор, ще имаме връзка с адвокатска услуга за правна помощ. Това е сложен и повсеместен метод “, заключи той.

„ Основният фокус на конституционните промени беше върху правораздаването. Промени за това България да затвърди правилата на парламентарното ръководство “, сподели Славов.

„ Ключово изменение да сме по-пълноценна парламентарна република, като дадем опция Народното събрание да управлява в това число и служебни държавни управления, това ще се отрази добре на парламентарната ни народна власт. Да е ясно, че служебното държавно управление не може да взема власт, която в действителност принадлежи на постоянно държавно управление. Да е ясно, че Народното събрание има граници на своите функционалности. Стремим се към по-добър баланс на управляващите “, уточни още Славов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР