Приключиха обновяването на зоната на блок 70-ти, съобщи кметът на

...
Приключиха обновяването на зоната на блок 70-ти, съобщи кметът на
Коментари Харесай

Обновиха инфраструктурата пред още един блок в „Тракия”

Приключиха обновяването на зоната на блок 70-ти, заяви кметът на „ Тракия” Костадин Димитров. Пространството пред всички входове е облагородено. Изградени са нови алеи и бетонови тротоари, като е помислено и за хората с инвалидни колички, велосипедистите и родителите с детски колички. Преди старта на ремонта Костадин Димитров разиска с жителите строителните действия, като поради бяха взети и техните претенции. При следващата си обиколка през днешния ден кметът на „ Тракия” още веднъж се срещна с жителите.

„ Хората ми споделиха, че от 80-та година пред блок 70 нищо не правено. Знам, че има доста други такива места. През новата година продължаваме към тях с още повече предпочитание. Тук обаче приключихме и успяхме да задоволим и най-малкото условие на жителите. А аз им благодаря, че са толкоз задружни и отворени за разговор. С такива хора елементарно се работи”, показа кметът на „ Тракия” Костадин Димитров.

Преди това в съседство бяха актуализирани пространствата към блокове 61, 62 и 77, а цялата зона бе напълно преобразена след построяването на парк „ 2019” и преасфалтирането на ул. „ Григор Божков”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР