Приключи второто издание на предизвикателството в социалните мрежи за област

...
Приключи второто издание на предизвикателството в социалните мрежи за област
Коментари Харесай

Вижте победителите в Instagram предизвикателство „Преход на възможностите – Стара Загора“

Приключи второто издание на предизвикването в обществените мрежи за област Стара Загора, проведено от „ Бранд Медия България “ в границите на европейския план „ Преход на опциите “.

Проектът има за цел да даде публичност на приноса на политиката на доближаване на Европейския съюз, Фонда за обективен преход и Плана за възобновяване на Европа за обезпечаване на равномерен и обективен преход към неутрална във връзка с климата стопанска система на българските райони, които ще бъдат най-засегнати от трансформацията.
Цели на акцията
Instagram предизвикването целеше да включи локалната общественост в насърчаването на трансформацията, осъществена с поддръжката на кохезионната политика на Европейския съюз, реализирана посредством стратегии и планове. Играта насърчи локалните хора да споделят мнението си по отношение на изпълняваните в района европейски планове по политиката на доближаване на Европейски Съюз – по какъв начин са повлияли позитивно на живота им; по какъв начин биха могли да бъдат продължени сполучливо и устойчиво; и по какъв начин да бъдат усъвършенствани и развити в други области.

Между 15 февруари и 1 март 2024 година потребителите на приложението Instagram трябваше да споделят в своя профил фотография или видео с хаштаг #ПреходНаВъзможностите, които показват сполучливи резултати от изпълнен план, финансиран с европейски средства по политиката на доближаване на Европейски Съюз на територията на Област Стара Загора.
Крайно класиране
Крайното класиране наподобява по този начин:
ak675593 – взе участие с няколко фотоси на рейсове и спирка в Стара Загора, актуализирани с европейски средства. Участникът печели фотоапарат за моментни фотоси Fujifilm Instax Mini 12 Green Mint;kristipetrowa – взе участие със фотоси на жп гарата в Стара Загора. Тя печели слънчево зарядно вид сгъваем калъф;katerinamarinova89 – взе участие с пост за станционна градина.
Предстои верифициране на участниците.

Благодарим на всички взели участие, че разпространяват посланието за устойчива смяна.

Следете профилите на Economic.bg в обществените мрежи, с цел да разберете за идващите събития по плана " Преход на опциите " и за идните провокации в Кюстендил!

Съфинансирано от Европейския съюз. Изразените възгледи и отзиви обаче принадлежат напълно на техния(ите) автор(и) и не отразяват безусловно възгледите и мненията на Европейския съюз или на Европейската комисия. За тях не носи отговорност нито Европейският съюз, нито Европейската комисия.

Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР