Приключи втората за 2017 година ретроградна фаза на Меркурий. Планетата

...
Приключи втората за 2017 година ретроградна фаза на Меркурий. Планетата
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 септември 2017 година

Приключи втората за 2017 година ретроградна фаза на Меркурий. Планетата ще направи още веднъж промени при напредването си по личната орбита през декември. Подгоговката си тогава тя ще стартира през ноември.

Между 19 и 23 септември обаче Меркурий още веднъж притегля вниманието ни с аспекти, които засягат бизнеса и стопанския живот:

Възможни са спорове сред сътрудници заради смяна в упованията на една от страните или заради решенията, на някоя от тях, несъгласувани или оказали се неприемливи за отсрещната страна.

Нищо чудно да станем очевидци на нова вълна от интриги там, където сме считали нещата за уталожени.

Овен – Към 20 септември щастиви комбинации и удобни външни условия непосредствено усъвършенстват вашата екзистенция. Възможно е да намерите мечтаното работно място или да изведете в нова посока развивания до момента бизнес.

Телец – Предстоят значими дни. Осъзнавате, че дилемите пред вас са от жизненоважно решение за бъдещето ви. Не се тормозете, в случай че не всичко се подрежда по този начин, както вие сте считали. Важното е да определите целите и да отстоявате позицията си.

Близнаци – Не предприемайте значими начинания. Периодът е сложен заради обстоятелството, че събитията са разнородни, а сигналите – разнопосочни. Усилията ви отиват на вятъра. Възможно е да се изнервите и да вземете погрешно решение. Изчакайте.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР