Приключи предизборната кампания за национален парламент. Идеи и секторни политики

...
Приключи предизборната кампания за национален парламент. Идеи и секторни политики
Коментари Харесай

Малина Едрева: Дано си давате сметка, че омразата не стига до политиците, а пуска дълбоко корени сред гражданите

" Приключи предизборната акция за народен парламент. Идеи и секторни политики мъчно си проправяха място. За сметка на това, ежедневни 2-месечни офанзиви, учредени на догатки, бяха главната активност на сегашния длъжностен кабинет против първата политическа мощ ", написа в профила си - общински консултант и ръководител на непрекъснатата комисия по обучение, просвета, просвета и културно разнообразие в Столичния общински съвет.

И продължи:
 Малина Едрева за Рашков: Уволнение на публицисти, закани за арести… Демократи, къде сте? Малина Едрева за Рашков: Уволнение на публицисти, закани за арести… Демократи, къде сте? "
В нашата страна " силовите министерства " във всяко едно държавно управление би трябвало да се наблюдават от близко по доста и сложни аргументи. Това важ...

" Партийни централи на драго сърце се възползваха от тази акция за личната си предизборна акция, сеейки разделяне и захранвайки пълзяща ненавист . Дано си давате сметка, че тя - омразата не стига до политиците, а пуска надълбоко корени измежду жителите. Готвейки се да управлявате знайте, че след изборния ден идва време за отговорност . Не може до безспир да си неудовлетворен от резултата с цел да възпроизвеждаш нови и нови избори. На идващия ден би трябвало да кажеш с Кого, Какво, Как.

Днешният ден е предназначен за размисъл - равносметка за качества, двуличие, неистини... за нареждане на пъзела Кой зад Кого наднича. За отговорността да носи отговорност. Предизборните обещания неистини ли са или осмислени съществени направления за работа - за надграждане, за задаване на нови благоприятни условия за жителите в огромните и дребни обитаеми места. За доблестта да гледаш близки, другари и познати в очите, да си приел, че участвайки в предизборна конкуренция на първо място дължиш работа и отговори . Обещаното бъдеще никой не може да случи самичък. То стартира от всеки от нас - с полезности, които споделяме, с отговорност. Не с ненавист, а с мисъл.. за смисъл.  Утре избираме ", споделя в умозаключение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР