Приключи подготвителният лагер на българските състезатели, които ще участват на

...
Приключи подготвителният лагер на българските състезатели, които ще участват на
Коментари Харесай

Завърши лагерът на националите по таекуондо преди Европейското първенство

Приключи подготвителният лагер на българските състезатели, които ще вземат участие на идното европейско състезание по Таекуондо в Италия. Надпреварата ще се организира в Йезоло в интервала 18-23 април. Българската федерация по Таекуондо ITF ще има делегация от 143 индивида, от които 93 състезатели във всички възрастови групи - юноши, девойки, мъже и дами.

За момента поръчка за присъединяване са подали близо 740 участника от Стария континент. Конкуренцията ще бъде извънредно сериозна.

Състезанието в северния италиански град ще включва дисциплините форма, спаринг, самоотбрана, силов тест и специфична техника, като България ще има представители както на самостоятелно, по този начин и в отборните съревнования. Националите ни организираха двуседмичен подготвителен лагер в Благоевград под зоркия взор на националните треньори Тодор Козладеров и Амалия Колева. Процесът включваше двуразови занимания всеки ден.

По-голяма част от състезателите в този момент ще се приберат по родните места за Великден и на 17 април отпътуват за Европейското в Италия.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР