Приключи кампанията Заедно“ на служителите на NOVA, които събраха лични

...
Приключи кампанията Заедно“ на служителите на NOVA, които събраха лични
Коментари Харесай

Кампанията „Заедно“ на служителите на NOVA стигна до над 500 семейства

Приключи акцията „ Заедно “ на чиновниците на NOVA, които събраха персонални средства, с цел да оказват помощ на засегнатите от пандемията. Дарените хранителни артикули от първа нужда доближиха до над 500 фамилии от всички краища на страната.

„ Аз съм извънредно щастлива и признателна, че NOVA беше единствената медия, чиито чиновници отвориха сърцата си и подариха от личните си средства, с цел да помогнем на тези, които в обстановка на рецесия, се нуждаеха най-вече. С тази стъпка показахме на нашите фенове, че можем да бъдем сътрудници, че можем да бъдем другари и поставихме връзките си на напълно друга основа. Благодаря още веднъж и на чиновниците, и на феновете за доверието, тъй като доказахме, че дружно сме номер едно “ – съобщи Ива Стоянова, изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

С последните пакети екипът на NOVA избра да зарадва за празничния 1-ви юни децата и младежите от центрове за настаняване от фамилен вид в Бургас и Поморие. Чрез фондация „ Яника “, NOVA оказа помощ и на фамилии с деца със слухови проблеми. Даренията стигнаха и до група съидейници от „ Заедно можем повече за Троян “, които обичайно подкрепят нуждаещите се. Пъстри рисунки, направени от децата, са измежду най-ценните и прочувствени дарове, които чиновниците на NOVA получиха в символ на признателност. Допълват ги стотиците благодарствени писма и удовлетворението от направеното положително.

Организирана от чиновниците на малкия екран в персонално качество, „ Заедно “ заема особено място измежду поредицата акции, които NOVA инициира в помощ на битката с COVID-19. В изискванията на изключителна обстановка в страната NOVA осъществя и акция, която афишира имената на „ Дарителите “ в народен ефир и посредством онлайн платформите си. В поддръжка на бизнеса Нова Броудкастинг груп и Нетинфо сътвориха и Фонда „ NOVA опция за теб “ на стойност 1 милион лв., посредством който 100 български компании ще получат безплатна опция да разпространяват активността си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР