Приключенците успяха да запазят племето си цяло и след последната

...
Приключенците успяха да запазят племето си цяло и след последната
Коментари Харесай

Пот, кръв и сълзи в Игри на волята: Ето кои са сигурните ф...

Приключенците съумяха да запазят племето си цяло и след последната племенна борба в третия сезон на „ Игри на волята: България “. В една от най-тежките и изтощителни игри на Арената Паулина, Стратимир, Рабухчиев, Симеон и Борис победиха Бойците и се трансфораха в първите пет сигурни финалисти в най-екстремното съревнование в телевизионния ефир.

Щафетната борба подложи всички воини на тест за мощ, акуратност, експедитивност и предвидливост. Водачеството в напрегнатата игра на племената се променяше от самото начало и до самия край спечелилият не беше явен. Неточният мерник на Андрей при последния пост обезпечи на Приключенците преднината, от която имаха потребност, с цел да извоюват успеха. Те имаха задоволително време за справяне с пъзела преди царят на тактиките и логическите загадки – Неделчо да доближи до решаващия пост.

12 седмици след старта на „ Игри на волята: България “ се състоя и последният родов съвет. Той се трансформира и в най-емоционалния от началото на трети сезон на рисковото премеждие. Четиримата Бойци – Морунов, Неделчо, Елизабет и Андрей, споделиха пред Ралица за новите страни на характерите си и качествата, които са разкрили в себе по време на присъединяване си във формата.

Със сълзи на очи те трябваше да излъчат воина, който на следващия ден ще се изправи против Морунов и единомислещо се стопираха на Андрей. По думите на всички в племето, това ще бъде борба на двама титани, двама от най-силните и сложни играчи през сезона, само че място във финалите ще откри по-добрият.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР