Приключението Детски лагер на Мальовица ви очаква за трета поредна

...
Приключението Детски лагер на Мальовица ви очаква за трета поредна
Коментари Харесай

Приключението Детски лагер на Мальовица ви очаква с нови предизвикателства!

Приключението Детски лагер на Мальовица ви чака за трета поредна година! Това е незабравимо лятно премеждие, укрепващо физическите сили и провокиращо креативния капацитет на децата. От курорта оповестяват, че към момента има свободни места в петте смени от средата на юли до първите дни на септември. Още от 1 юни ще проработи и адвенчър паркът на Меча поляна, ситуиран директно пред хотела. Той включва въжен град, алпийски тролей, бънджи и елементарен трамплин, както и надуваем палат.

Активностите в лагера включват планински преходи, игри, разходки до околните езера и излети около красивата река.

Освен доста занимателен, лагерът на Мальовица е и извънредно потребен, тъй като кристално чистият въздух оказва удобно въздействие след неизбежните вируси през зимния и преходния сезон.

Тази година децата ще могат да прегледат най – високо разположения в България музей – този на алпинизма, както и да научат малко повече за българските митове в този рисков спорт.
Какво най-вече харесаха и научиха децата от предходната година: харесаха походите и красивата природа, научиха се какво е да си част от група и по какъв начин да споделят край лагерния огън. И най-много – играха и откриха нови другари.

Снимка: Mediamall

„ По време на лагерите в продължение на пет дни децата завързват нови контакти, учат се да поддържат връзка, да работят в екип, привикват да бъдат по- независими, да се оправят сами в разнообразни обстановки, добиват убеденост и израстват. Тук на Мальовица, където тишината на планинската природа е зашеметяваща, прелестният детски смях е подарък “ сподели Мартин Ицов, който е и измежду основателите за основаване на детските лагери.

Записванията към този момент започнаха, а домакините предизвестяват да не отлагате решението прекомерно дълго, тъй като потенциалът е стеснен.

Мальовица Ви чака!

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР