Приключение с еднопосочен билет. В такова се превърна пътуването на

...
Приключение с еднопосочен билет. В такова се превърна пътуването на
Коментари Харесай

Приключение с еднопосочен билет или повече оборот за България

Приключение с еднопосочен билет. В такова се трансформира пътуването на стотици хиляди британци, употребили услугите на банкрутиралата английска самолетна компания " Томас Кук ". Тръгваш, пристигаш, не знаеш дали ще можеш да се върнеш. Днеска си тук, на следващия ден си там.  Забавляваш се или не. Почиваш си, търсиш екшън. Няма нищо несъмнено.
Ааа, за бизнеса по българското Черноморие ли питате? Искат страната да се намеси. А за какво страната не се намеси с помощ към хората с увреждания? Защо страната не се намеси с помощ към имащите потребности от лекуване? Защо страната не се намеси с помощ да върне гурбетчиите назад вкъщи. Евтин PR ли е предлагането за данъчни облекчения на хотелите, или предизборно " заричане "? Защото в грижата за жителите България само може да вземе образец от Англия. Как експресно стартира организация по връзката с тях и връщането им в родната страна. И в случай че сходна обстановка възникне у нас, страната ни евентуално ще затвори кепенците.
И в това време, не разбирам за какво им е помощ на хотелиерите, откакто министърът на туризма Николина Ангелкова изясни, че гаранционният фонд на английската организация за гражданско въздухоплаване подсигурява заплащанията на тези туристи, които сега са в България, и от датата на оповестяване на банкрута? Или всичко това е една цялост от несъгласия, хрумвания и галактически бутафорни реакции, да се каже, че и ние нещо вършим, само че какво?!
И въпреки всичко дано погледнем позитивно на всичко случило се. Заради закъснението на противоположния превоз до Англия голям брой туристи остават по-дълго в България. Харчат парите си още няколко дни тук. Допринасят за статистиката и за сметката на Ангелкова при отчета в края на годината. Така че приключението с еднопосочен билет за едни е добра опция за печелене на спомагателни пари за други.
 
Автор: Атанаска Маркова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР