Приключенецът и екстремен рибар отвежда зрителите на трилър мисия в

...
Приключенецът и екстремен рибар отвежда зрителите на трилър мисия в
Коментари Харесай

Viasat Explore в Преследване на чудовища

Приключенецът и рисков риболовец води феновете на трилър задача в търсене на колосални и рискови подводни създания в най-закътаните места по света в премиерното  " Преследване на чудовища ",  което дебютира по  Viasat Explore  в Централна и източна Европа на  18 юни, събота, от 21:00 часа . Сирил, който е и продуцент на шоуто, пътува от гъмжащите с акули води на  Флорида  до неопитомения бряг на бразилска  Амазонка , като в това време изпитва свирепостта на алигатор, бори се с голи ръце с голям сом и се бие с гигантска риба меч в  Мексико .

 

Във всеки епизод на поредицата в 12 елементи има друга задача. От търсене на митични типове и такива, които се съпротивляват яростно, през научни задачи, при които Сирил би трябвало да вземе проби и да маркира екземпляри, до развенчаване на легенди за това, че избрани риби са рискови за хората. В тази впечатляваща поредност Сирил се нагърбва и с план да хване най-страховитите хищници на океана, с цел да тампонира острите като бръснач зъби в опит да помогне за създаването на антибиотици, които биха могли да спасят живота на жертви на захапване от акула.

 

Той също по този начин образова екип от специфичните сили на бразилската войска, CIGS, с цел да се насочат на пътешестване надълбоко в амазонската дъждовна гора в търсене на могъщата пирайба. В Северна Канада пък – територия на великански водни чудовища, Сирил е на задача да улови една от най-агресивните риби на планетата. С уста, цялостна с остри зъби, северната щука е наричана " сладководният вълк ”.  Не на последно място – когато Сирил се сплотява с бразилската военна полиция, с цел да вкарат бракониери зад решетки,

 

той се впуска по блата, гъмжащи от пирани, с цел да помогне за опазването на най-голямата праисторическа риба, застрашената арапайма, а резултатът е една от най-епичните борби с риба, показвани в миналото по малкия екран!  " Преследване на чудовища " дебютира по  Viasat Explore  на  1 8 юни ,  събота, с двойни епизоди от 21:00 часа , като изследва пленителните истории за мъчно уловими големи риби, населяващи скритите дълбини на реките, езерата и океаните на планетата и изпълненото с адреналин странствуване на буйния запалянко Сирил Шаке в опит да улови тези същества.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР