Приживе Мая твърдеше, че има кармична връзка с дъщерята на

...
Приживе Мая твърдеше, че има кармична връзка с дъщерята на
Коментари Харесай

Почина жената сензор Мая Попова

Приживе Мая твърдеше, че има кармична връзка с дъщерята на Тодор Живков - Людмила Живкова, от която научила огнената йога

Тъжната новина заяви нейната щерка Чара Стефанова, съобщи Флагман. През септември 2019 година Мая, която е щерка на най-приближения до Людмила Живкова основен кадровик на тайните служби - Живко Попов, обгоря тежко в леглото при пожар в парцела си в Созопол, където в последно време живееше съвсем целогодишно.

Според огнеборци и лекари от Спешна помощ, Мая е била обгоряла толкоз тежко, че многочислените бижута по нея се слепнали с кожата. Тогава медиците от бургаската болница съумяват да спасят живота й, следват интервенции и лекуване, само че в последна сметка дамата датчик загуби борбата с провалите от огнения пъкъл.

Приживе Мая твърдеше, че има кармична връзка с дъщерята на Тодор Живков - Людмила Живкова. От нея научила ритуала, част от " агни йога " ( " огнената йога " ), със запалени свещи край леглото и спуснати до пода драперии и пердета.

По подигравка на ориста евентуално този обред е станал причина и за съдбовния случай в Созопол.

Самата жена датчик споделяла пред свои другари, че след гибелта на майка й - Юлия, преди 10 години в живота й настъпва черна полоса. В този интервал родителите й губят дефинитивно дългогодишната правосъдна борба с оперната легенда Николай Гяуров за фамилния апартамент на столичната улица " Христо Белчев ".

През 1981-ва, малко откакто Людмила издъхва, Живко Попов е хвърлен в пандиза по обвиняване в разхищаване и заграбване на служебни средства от фонд " 1300 години България " дружно с шефа на фонда Кръстьо Мутафчиев и първия заместител на Живковата щерка в Комитета за просвета - полковника от културно-историческото разузнаване Емил Александров.

От Централен комитет на Българска комунистическа партия предложили иззетото жилище на Попови на Николай Гяуров и той приел офертата. Последната капка, която преляла чашата и влошила необратимо положението на Мая Попова, бил разногласието за жилището на майка й на бул. " Витоша ". За парцела с повърхност 200 кв. м с цялостно право може да се каже, че е дом с доста история.

Преди 9 септември 1944 година негов притежател е ерудитът и деятел на добруджанската идея Иван Пенаков. Неговият наследник Стефан Пенаков, прочут софийски юрист и колекционер на антики, старинни мебели и редки книги, подслонява останалата без покрив брачна половинка на Живко Попов и по-малката й щерка Юлия.

След като юристът напуща този свят, апартаментът по негова воля остава на Юлия Попова.

Българката, която предричаше трусовете, е майка на две деца. От първия си брак със сподвижник на Илия Павлов от учредяването на " Мултигруп " Мая има наследник Живко. Младият мъж обаче от години е в Съединени американски щати при татко си и се занимава с ресторантьорство. Дъщерята Чара е плод на дългогодишната връзка на Мая Попова с химика Пламен Стефанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР