Пригответе се, защото това е Ад! И той дойде. Престъпленията

...
Пригответе се, защото това е Ад! И той дойде. Престъпленията
Коментари Харесай

Пригответе се, защото това е Ад! И той дойде

„ Пригответе се, тъй като това е Ад! И той пристигна. Престъпленията на пришълците, доведени изцяло съзнателно, ще бъдат прикривани от Полицията, а вас ще ви мачкат, унижават и рекетират – от същата тази полиция. Точно както е в хубавата Европа. Вашата! “ Това написа във фейсбук полк. Николай Марков.

 

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Иде Съдията.

В деня, когато пристигна първия аероплан с престъпни нашественици от Виена, аз отидох на летището заряди Вас. Заради вас, братя и сестри в Бога, не поради себе си. Вие не дойдохте! Сега думите ми ще станат действителност и вашите деца ще бъдат пребивани, убивани и впрочем. Вашите дъщери, съпруги и майки ще бъдат изнасилвани, а може би и по-лошо. Престъпленията на пришълците, доведени изцяло съзнателно, ще бъдат прикривани от Полицията, а вас ще ви мачкат, унижават и рекетират – от същата тази полиция. Точно както е в хубавата Европа. Вашата!

Пригответе се, тъй като това е Ад! И той пристигна.

И помнете. Точно колкото вие сте загрижени и реагирате за близък си, толкоз и той ще направи за вас. И по този начин е заслужено. Имам единствено положителни усеща към всеки от вас, само че с изключение на земните има и небесни закони.

Мяра съгласно мяра! По български.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР