Пригответе се да опаковате багажа си, защото 2022 г. ще

...
Пригответе се да опаковате багажа си, защото 2022 г. ще
Коментари Харесай

Най-очакваните висок клас дизайнерски хотел през 2022 г.

Пригответе се да опаковате багажа си, тъй като 2022 година ще ни даде опция да посетим доста хотели с първокачествен дизайн по целия свят.

От непретенциозен хотел във вила от 18-и век на езерото Комо, Италия, до прераждането на историческа постройка във Виена - това са местата, на които нямаме самообладание да забележим.

Рок Хаус, Търкс и Кайкос

Островите Търкс и Кайкос към този момент са обичана дестинация за звезди, като Дона Каран и Кийт Ричардс, които имат домове там. Този карибски парадайс към този момент има трогателен нов курорт, с въодушевен от Средиземно море дизайн с плажен клуб, ресторант на брега на океана и най-големия инфинити басейн в Търкс и Кайкос.

Открит - пролет 2022 година

Хотел Пето авеню, Ню Йорк

Разположен в първокласния квартал NoMad на Ню Йорк, този първокласен хотел съчетава историческа резиденция, с ново 24-етажно допълнение. Дизайнът се отличава с богата цветова палитра и предмети на изкуството. Има 153 стаи и жилища, четири шикозни ресторанта и питейни заведения, както и бална зала за звездни събития.

Открит - пролет 2022 година

The Maybourne Riviera, Френска Ривиера
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @themaybourneriviera

Maybourne Hotel Group (марката зад Claridge's, Connaught и Berkeley в Лондон) дебютира във Франция на именитата Френска Ривиера. В плана са се присъединили не един, а шест дизайнери – Андре Фу, Брайън О'Съливан Студио, Марсело Джулия, Пиер Йованович, Паскал Гужон и Ригби и Ригби – всеки от които ще добави своя характерен жанр към плана, включващ 69 стаи и жилища и многообразие от кулинарни дестинации.

Открит - пролет 2022 година

The Gleneagles Town House, Единбург

Известният селски курорт в Шотландия уголемява марката си за първи път и отваря градски хотел в Единбург. Ennismore Studio (също зад модерната марка Hoxton) влага пет години във възобновяване на забележителната постройка, която преди е била Bank of Scotland. Тук има 33 стаи, многолюден целодневен ресторант, бар на покрива, клуб за членове и уелнес център в остарелия трезор.

Открит - пролет 2022 година

Хотел Ла Палма (Hotel La Palma), Капри
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hotel La Palma Capri (@hotel_lapalmacapri)

Капри няма дефицит на първокласни хотели, само че ще има още един с общителното подпомагане на Oetker Collection - марката зад фамозния Hotel du Cap-Eden-Roc на Френската Ривиера и Лейнсбъро в Лондон. Той съставлява прераждане на първия хотел на Капри, издигнат през 1822 година, и е първият от дизайнера Франсис Султана.

Очаквайте изкусни интериори в стила на Султана, в който се среща с типичен и актуален жанр, с 50 стаи и жилища, ресторант и бар на покрива, тераса към басейна, спа център и плажен клуб.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР