Приемането на постите като диета за отслабване и голяма грешка,

...
Приемането на постите като диета за отслабване и голяма грешка,
Коментари Харесай

Кой не бива да пости и как може да се дебелее от тях?

Приемането на постите като диета за намаляване и огромна неточност, потвърждават с проучванията си съветски учени. Те имат известна очистваща функционалност за организма, само че експертите назовават тази смяна „ болезнена”. На това сме посветили нашия сегашен лайфхак.

Първо и най-важно: за децата до 18-годишна възраст, за хората с хронични болести и всички с тежки заболявания постите са ЗАБРАНЕНИ. За тях резултатът не просто е мъчителен, той е супер нездравословен, безапелационни са учените. Даже в техния актуален 40-дневен вид 2 пъти в годината, вместо класическите 200 дни или над половин година без приложимост на скотски артикули, която е доста нездравословна за организма, тъй като не му доставя значими витамини и аминокиселини– включването на епизоди с разрешена риба е точно поради това. Дори единствено ключа към имунитета витамин Д да липсва, в този сезон постенето е нездравословно и може да бъде рисково.

Ако въпреки всичко сте почнали и смятате да докарате до дъно тази задача, най-добре се хранете най-вече с бобови. Това обаче не се отнася за страдащите от гастрит, язва и други стомашни проблеми.

Причината да се предлагат точно бобовите е, че съдържат най-вече растителни белтъчини. Истината е, че това обаче не е задоволителна подмяна на животинските артикули с техните по-добре усвояеми от организмите ни белтъчини.

Най-препоръчителната храна за пости е соята, макар всички обети против нея. Именно тя е тайната на превисоката дълготрайност на живота в Япония, където доста я обичат. Там е типична храна всеки ден. Защото се оказва по-добра от месото в доста връзки. Нейните бeлтъчини са висококачествени, като освен това не съдържат вредите от използването на скотски артикули. Така саламите и каймата с високо наличие на соя не са нездравословни и неприятни, а са доста по-добри за нас от чисто месните, колкото и парадоксално да звучи.

Другите препоръчвани храни за пости са ядките – най-добре неосолени и в по-голямо количество сурови. В групата на желаните би трябвало да бъдат също царевицата и оризът.

От пости обаче може да се дебелее. Някои считат, че когато не ядат месо и млечен шоколад, наложително ще отслабнат. Но не е по този начин. Тестените храни, по-голямата приложимост на сладкиши, даже захарта да е сменена в тях, така наречен „ натурални сокове”, колата, бирата, която не броим за алкохол, а може да бъде и изцяло лишена от него, по никакъв начин не се целесъобразни. Особено, в случай че някой е решил да употребява постите вместо диета.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР