приеха предизвикателството и се отбелязаха на специалната дигитална карта на

...
приеха предизвикателството и се отбелязаха на специалната дигитална карта на
Коментари Харесай

15 хиляди българи в над 65 държави се отбелязаха на дигиталната карта на АБВ Поща

одобриха предизвикването и се означиха на специфичната цифрова карта на адрес. След България, максимален е ползата на сънародниците ни във Англия, Германия и Съединени американски щати. Според краткотрайните резултати от акцията, близо 80% от българите са се отбелязали от Европа, а измежду изненадващите и екзотични местоположения в „ АБВ Карта ” са Северна Корея, Кот д'Ивоар, Гана, Канарските острови, Мароко и Тайланд.

Към момента българи в над 65 страни, 42 столици и 1004 града са се отбелязали в цифровата карта на АБВ Поща. Показвайки местоположението си, всеки от тях ще помогне за очертаването на границите на българската общественост през днешния ден, когато доста от сънародниците ни живеят отвън рамките на родината си.

Всеки консуматор на, който желае да остави своята диря на картата, може да го направи до август, когато завършва акцията. Участниците ще имат опция да завоюват и огромни награди – iPhone 8, таблети, слушалки и други. Късметлиите ще станат ясни след края на акцията.

С посланието „ ни оказва помощ да останем дружно “, акцията има за цел да покаже какъв брой огромна е българската общественост по света. Отбележете се в специфичната цифрова „ АБВ Карта ” на адрес и ни и помогнете да превърнем картата на света в карта на България. Не тази, която демонстрира територията ни, а тази, която демонстрира нас като общественост.

Още информация за може да откриете в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР