Придвижвайки се смело напред, хората зодия Козирог никога не се

...
Придвижвайки се смело напред, хората зодия Козирог никога не се
Коментари Харесай

Хората зодия Козирог: Силен дух, твърдост и амбиция, събрани в едно – най-добрите качества на Козирозите

Придвижвайки се самоуверено напред, хората зодия Козирог в никакъв случай не се оглеждат, в никакъв случай не търсят лесни способи и не бягат от отговорност. Той не се колебае да  среща самоуверено всички компликации и да им се опълчва с все сили.

Козирогът е доста твърдоглав и упорит. В името на тази своя голяма упоритост той даже е склонен да потисне чувствителността си, както и да се ограничи в насладите и удоволствията, когато това е належащо.

Заради своите цели си той е в положение да се самоограничава и лишава колкото време е належащо, само че да ги реализира непременно. Този знак от Зодиака не се колебае да катери стръмните скатове, с цел да доближи до велики върхове, а даже в определени   случаи съзнателно избира по-„ трънливия “ път.

Твърди като канара

Хората зодия Козирог от време на време умеят да основават усещане за хора с извънредно мил темперамент, а в действителност са твърди като канара.

Еднакво строги са както към самите себе си, по този начин и към останалите, а към тези, които показват уязвимост и са непоследователни, Козирозите са изцяло безпощадни.

Предвидливост

Козирогът има способността авансово да обмисля и преценя добре всички свои стъпки. Той е с добре развито възприятие за зоркост  и далновидност.

Не се поддават на страстите

Разбира се, в някои случаи Козирозите биха могли да се нарекат много сантиментални натури, на драго сърце отдаващи се на фантазии и мемоари, само че дори и в такива лирични моменти техните страсти не съумяват да вземат връх до степен, че да ги завладеят напълно.

Някъде надълбоко в подсъзнанието си Козирозите постоянно помнят най-висшата си цел и в никакъв случай на й изневеряват.

Не обичат клюките

Козирозите не желаят да се бъркат в работите на другите и по тази причина в никакъв случай не клюкарстват. Дори и препоръки дават единствено и само, в случай че ги помолят особено.

Работят настойчиво

Щастието Козирога открива в своята упорита работа. Не инцидентно астролозите го дефинират като най-големият материалист на Зодиака. Но това е ужасно качество, тъй като предизвика Козирозите да подсигуряват всяка своя последваща стъпка, да бъде пътят им към замислената цел по-безопасен.

Пътят към триумфа

Козирогът би трябвало непрекъснато да вижда прогрес в своя път към върха, а в случай че това е невероятно, той става затворен в себе си и губи тонус.

Не понасят лекомислието

Като виновни и съществени хора, Козирозите не понасят лекомислието. Не ги впечатлява изключително дали другите съумяват да виждат и оценят опциите им, защото ценят високо сами себе си.

Силен дух

Те преодоляват своите трудности с устойчивост, неизменност и упоритост. А в екипната работа нормално постоянно заемат водеща позиция.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР