Придобивания и нови продукти разширят избора на клиентитеНад 170 хиляди

...
Придобивания и нови продукти разширят избора на клиентитеНад 170 хиляди
Коментари Харесай

Salesforce отбеляза още една голяма година

Придобивания и нови артикули разширят избора на клиентите

Над 170 хиляди души от целия свят събра годишната конференция Dreamforce 2018 в Сан Франциско

Състоялата се неотдавна международна конференция Dreamforce 2018 на американската компания Salesforce ознаменува още една огромна година за водача в облачните приложения за бизнеса.

С няколко основни придобивания – на CloudCraze Software, Datorama, Attic Labs и MuleSoft – CRM снабдител номер едно в света към този момент предлага на клиентите си повече услуги и функционалности, някои от които бяха разкрити по време на Dreamforce 2018 в Сан Франциско, оповестиха от Некст Консулт – „ златен сътрудник “ на Salesforce за България, Швейцария и Англия.

Четиридневната конференция, която събра над 170 хиляди души от целия свят, беше наречена от Джейми Гутфройнд, световен CMO на Wunderman, „ Кан “ за хората от маркетинг-технологичната сфера. Някои акценти от програмата на Dreamforce 2018 ще дефинират развиването на най-успешната CRM платформа в света през идващите няколко месеца.

Salesforce стартира партньорство с Apple

Безспорно една от най-горещите тематики, обсъждани по време на конференцията в Сан Франциско, бе оповестеното ден по-рано взаимно партньорство сред Salesforce и софтуерния колос Apple.
още по тематиката
Двете най-хубави компании, надлежно при мобилните операционни системи и при CRM решенията, стартират работа по надграждане на Salesforce с нови функционалности на iOS – като например интеграция със Siri, Face ID и Business Chat.

В резултат на партньорството, милионите разработчици на Salesforce по света ще получат нови принадлежности и запаси за основаване на така наречен „ нейтив “ приложения за iOS с новия Salesforce Mobile SDK, усъвършенстван за интуитивния програмен език на Apple – Swift.

В поддръжка на подготовката и кариерното развиване на разработчиците, Apple разгласи, че открива курс „ Get Started with iOS App Development “ в обучителната платформа на Salesforce – Trailhead. Така всеки с достъп до нея ще може да се възползва от ресурсите и да усвои познания по създаване на нейтив iOS приложения в Xcode със Swift.

Customer 360 слага клиента в центъра на бизнеса

Salseforce показа на конференцията новия си артикул Customer 360. С слагане на клиента в центъра на бизнеса, Customer 360 ще даде опция на фирмите да основават динамични модели за потребителско ангажиране, сплотяващи обслужване, маркетинг и е-търговия по напълно нов метод.

Платформата ще разшири опциите за обработка на данни с въвеждане на потребителски интерфейс за Salesforce, основан на кликове вместо на кодове, уеднаквяване на другите ID-та и потребителски профили за всички приложения и даване на създадени модели на пакети за Service, Marketing и Commerce Cloud за най-често срещаните проблеми по отношение на обработката на потребителски данни.

Изкуствен разсъдък с гласово различаване

Познатият изкуствен интелект на Salesforce – Einstein, внедрен в Sales Cloud, Service Cloud, Marketing Cloud и Commerce Cloud, се снабди с услуга за гласово различаване. Официалното показване на Einstein Voice по време на Dreamforce конференцията провокира голям интерес с новите си функционалности за улеснение на бизнес процесите в другите посоки като продажби, е-търговия, обслужване и маркетинг.

Така да вземем за пример, потребителите на Einstein Voice към този момент ще могат да задействат услугата за мониторинг на деня посредством Siri, Гугъл Assistant и Amazon Alexa, да диктуват мемоари на Salesforce, да изискат и получават статуси, данни и доклади в действително време, например когато са на бизнес среща.

Компаниите към този момент ще могат да основават личен смарт помощник посредством Bot Builder, който свързва информацията в Salesforce и се поддържа от известните гласови помощници Amazon Alexa и Гугъл Assistant.

Топ мениджъри за бъдещето на промишлеността

Мега конференцията ще остане в историята и с лекциите на топ мениджъри на тематика бъдещето на ритейл промишлеността, финансовите услуги, опазването на здравето, производството и туризма. Ариана Хъфингтън (президент и основен редактор на The Huffington Post) и Дийпак Чопра (индийски доктор, мъдрец и писател) приказваха за медиите, актуалния живот и опазването на психическото здраве в границите на „ Деня на здравето “.

Стотици сътрудници на Salesforce от целия свят като Unilever, Marriott и United Way описаха за какво са водачи в своите промишлености и по какъв начин са го постигнали благодарение на Salesforce. Централно място в програмата беше отредено и на Trailblazer общността – потребителите на обучителната платформа на Salesforce Trailhead. Показателно е, че Марк Беньоф, ръководител и изпълнителен шеф на Salesforce, посвети откриването на Dreamforce 2018 точно на „ трейлблейзърите “.

В частта на занимания, измежду които тематични празненства и флашмобове, черешката на тортата бяха участията на Металика, които описаха за какво са най-успешната група в обществените мрежи, и Джанет Джексън. На финала беше оповестена и идната дата на Dreamforce конференцията – тя ще се организира на 19 ноември 2019 година
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР