Придобилото вече широка популярност противоречие около невъзможността на Арсенал да

...
Придобилото вече широка популярност противоречие около невъзможността на Арсенал да
Коментари Харесай

УЕФА забрани на Арсенал послания за съпричастност към Мхитарян

Придобилото към този момент необятна известност несъгласие към невъзможността на Арсенал да употребява своя полузащитник Хенрих Мхитарян във финала на Лига Европа получи следващото си развиване. От УЕФА не разрешиха на футболистите на „ артилеристите” да показват каквито и да е послания на съпричастност към арменския си съотборник по време на мача в Баку.

От съображения за сигурност Арсенал и Мхитарян взаимно взеха решението някогашният ас на Борусия Дортмунд и Манчестър Юнайтед да пропусне срещата поради политическия спор сред неговата татковина и Азербайджан. Английските медии към този момент седмици наред доста съществено подлагат на критика УЕФА поради избора на локация.

От европейската централа желаят да минимизират вероятните източници на напрежение към проблема „ Мхитарян” и по тази причина оттова са взели под внимание опцията останалите играчи на Арсенал да отбележат по очевиден метод поддръжката си към арменеца. Затова до клуба е изпратена доста ясна възбрана да се заобикалят всевъзможни сходни послания по време на загрявката, включително и обличането на фланелки с името на Мхитарян. Така или другояче екипите, които футболистите употребяват по време на загрявката, подлежат първо на утвърждение от УЕФА. Всякакъв опит за потвърждение на поддръжка ще бъдат пресечени на мига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР