Придобилият световна популярност млад ясновидец от Индия Абигя Ананд прогнозира,

...
Придобилият световна популярност млад ясновидец от Индия Абигя Ананд прогнозира,
Коментари Харесай

Индийският ясновидец, който предсказа К-19 прогнозира, че му казваме сбогом догодина

Придобилият международна известност млад ясновидец от Индия Абигя Ананд предвижда, че през идната година животът ни най-сетне ще се върне в предходното русло. В същото време измененията ще бъдат постепенни.

Една година преди коронавирусът да се популяризира по цялата планета, 15-годишното момче от предизвестява, че следва международна пандемия.

Той безусловно декларира, че напролет на 2020 година ще се появи рисков вирус, против който всички налични медикаменти и ваксини ще бъдат безполезни. Освен това младият мъж твърди, че човечеството няма да може да се оправи с заболяването в продължение на няколко години.

Оттогава насам се вслушват в мнението на прорицателя и Абигия постоянно радва (и тревожи) заинтригуваните с новите си прогнози. Съвсем неотдавна той показа какво ни чака през 2022 година Ако прогнозата от предходния декември беше, меко казано, не изключително оптимистична, то този път новините са доста по-радостни.

Според думите на младия предсказател новата година ще донесе някои грандиозни събития. 2022 година ще влезе в историята, само че ще би трябвало да се преодолеят някои компликации.

" Периодът сред декември 2021 година и април 2022 година ще бъде доста значим. Той ще повлияе на идващите 400 години ", декларира Абигя Ананд.

Момчето визира и тематиката за ковид и имунизацията. Според Абигия заради непрекъснатите разновидности в близко бъдеще нито едно лекарство няма да може да се оправи с вируса.

Ананд изяснява, че човешката имунна система може да работи по-добре от всяко научно откритие. Той приканва хората от всички възрасти да водят здравословен метод на живот и да закаляват телата си. Тийнейджърът поучава да се занимаваме със спорт, да се храним най-вече с растителна храна и да прекарваме повече време навън, предава Блиц.

Младият влъхва също по този начин поучава да бъдем внимателни във връзка с развиването на изкуствения разсъдък. Той счита, че всички типове технологии (по-специално 5G, която в този момент се ползва интензивно във всички страни) могат да доведат до още по-големи компликации – неепидемиологични. И, уви, човечеството не може да направи съвсем нищо по въпроса – процесът към този момент е в ход.

" Събирайте дъждовна вода. Ако съумеете, научете се да произвеждате сила благодарение на слънчеви панели или генератор ", предизвестява младежът.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР